سرپرست دانشگاه دکتر بابک صیاد را به عنوان رئیس دانشکده پزشکی منصوب نمود/ تقدیر از دکتر مهدی زبیری

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی سرپرست دانشگاه دکتر بابک صیاد بعنوان رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه منصوب شد.

دکتر صیاد دارای مدرک دکترای تخصصی رشته بیماریهای عفونی است که در سال 1380 از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فارغ التحصیل گردیده و مدرک پزشکی عمومی خود را در سال 1372 از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ نموده است.

از سوابق کاری وی می توان ریاست بخش عفونی ، معاونت آموزشی و ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه ،  ریاست مرکز تحقیقات بیماریهای کبد و هپاتیت و معاونت درمان دانشگاه را نام برد.

همچنین کسب رتبه اول گواهینامه تخصصی بیماریهای عفونی در سال 1380،  رتبه دوم بورد تخصصی بیماریهای عفونی در سال 1380  و ارتقاء به مرتبه دانشیاری در سال 1388 از مراتب علمی دکتر بابک صیاد می باشد.

شایان ذکر است پیش از وی مسئولیت این دانشکده به عهده دکتر مهدی زبیری بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر مهدی زبیری تقدیر کرد.

جناب آقای دکترمهدی زبیری

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه