کارگاه آموزشی فرایندهای اجتماعی ویژه مددکاران اجتماعی قطب سه کشور برگزار شد

کارگاه آموزشی فرایندهای اجتماعی با هدف توانمندسازی مددکاران اجتماعی قطب سه کشور در کرمانشاه در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کارگاه آموزشی فرایندهای اجتماعی با هدف توانمندسازی مددکاران اجتماعی قطب سه کشور بیست و یکم و بیست و دوم اسفندماه در سالن همایش های بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال برگزاری است .

این کارگاه به همت مشارکتهای مردمی وامور خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه با حضور رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی ، معاون اجتماعی دانشگاه ومسئولین مددکاری اجتماعی شاغل در واحد های تابعه واستان های قطب ایلام ، همدان کردستان ، وکرمانشاه صورت گرفته است.

شرکت کنندگان این کارگاه دوروزه توسط دکتر جوادی رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی با مفاهیم مددکاری جامعه ای ، ضرورت مددکاری جامعه ای در نظام سلامت ، نظریات مرتبط مدل رشد وتوسعه محلی ، ارزیابی سریع محله ومدل برنامه ریزی اجتماعی آشنا شدند.

دکتر جوادی طی این نشست گفت: امروزه لازم است تکنیک ها ومهارتها را در راستای ارتقای کیفیت زندگی مردم تغییر دهیم ودر این راستا همکاران از تمامی ظرفیتها وتجارب بهره گیرند.

وی افزود درحوزه اجتماعی شدن سلامت بهره گیری از کلیه ظرفیتهای اجتماعی جهت ارتقای سلامت مردم از ضروریات است و ما می توانیم دانش وتجربه را در جهت برنامه ها به صورت هدفمند به خدمت بگیریم .

دکتر منصوری معاون اجتماعی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از حضور رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت در روزهای پایانی سال وتجلیل از مددکاران اجتماعی گفت همواره و با تمام توان وقدرت به انجام وظایف خود در زمینه سلامت اجتماعی ادامه می دهیم .

گفتنی است شعار فدراسیون جهانی مددکاری در سال 2019 میلادی "ترویج اهمیت روابط انسانی است.