بیمارستان امام رضا (ع) بیمارستان سبز

سی هکتار از از اراضی ضلع شمالی بیمارستان درطرح جامع محوطه سازی مجتمع آموزشی درمانی امام رضا (ع)مورد استفاده قرار می گیرد

امروزه افزایش شیوع بیماری ها و نیز گسترش ارائه ی خدمات بهداشتی و درمانی باعث ایجاد یک رابطه ی تنگاتنگ میان دریافت کنندگان این خدمات و مراکز بهداشتی درمانی شده است.

توجه به فضا سازی های مناسب در مراکز بهداشتی درمانی اثراتی ازجمله: بهبود روند درمانی بیماران، زیباسازی محیط کار پرسنل و حتی بهره برداری بهتر اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

بنابراین توجه به کیفیت محوطه سازی مراکز پزشکی، دیدگاه های محدود درمورد ارائه ی خدمات این مراکز را تغییر و نگرش تازه ای در راستای شفا بخشی این مراکز القا می کند.

مسئولان بیمارستان امام رضا کرمانشاه هم در راستای بهره برداری سودمند از فضا های خارجی و داخلی، طرح جامع محوطه سازی را در دستور کار خود قرار داده اند.

مسئول واحد نظارت بر ساختمان و تاسیسات این بیمارستان از برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت اجرای طرح جامع محوطه سازی بیمارستان گفت و اشاره کرد:
گسترش سرانه ی فضای سبز بیمارستان و از طرفی تکامل راه های ارتباطی بین ساختمان اصلی بیمارستان با سایر ساختمان ها از جمله مرکز جامع سرطان، مرکز خدمات درمانی گلستان و سایر مراکز در این طرح مورد توجه قرار گرفته است.

حسین عسگری در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: سی هکتار از منابع طبیعی واقع در ضلع شمالی بیمارستان در این طرح جامع مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: تا چند ماه آینده نقشه های اجرایی پروژه بزرگ محوطه سازی این بیمارستان طراحی و به پیمانکار تحویل خواهد شدو امیدوارم توجه به فضا سازی مناسب مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، شرایط مطلوب برای حمایت از بیماران و خانواده هایی که در شرایط روانی نامناسب قراردارند را فراهم آورد.

۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵