طرح پیشنهادی رئیس کل دادگستری برای کاهش تردد در بیمارستان

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با دعوت از سرپرست دانشگاه به اداره کل دادگستری طرح پیشنهادی خود برای کنترل ورود و خروج و کاهش تردد بی مورد در بیمارستان های استان را تشریح کرد .
دکتر عدالتخواه در این نشست رعایت حقوق شهروندی بیماران را در بیمارستان ها مهم ارزیابی کرد و گفت : ابتدا این طرح با مشارکت سازمان های ذیربط مطالعه و بررسی دقیق علمی خواهد شد و سپس به صورت پایلوت به اجرا در می آید .
وی با تاکید بر اینکه کاهش ملاقات بیماران باید به فرهنگ تبدیل شود گفت : ائمه محترم جمعه ، سازمان های مرتبط ، دستگاه های فرهنگی ، رسانه ها و صدا و سیما در این زمینه تلاش کنند که هم تعداد افراد و هم تعداد مراجعه به بیمارستان برای ملاقات کاهش یابد .
دکتر عدالتخواه تردد روزانه 18 تا 25 هزار نفر در بیمارستان امام رضا (ع) را غیر قابل قبول دانست و راهکار ابتکاری خود را برای کنترل ورود و خروج ارائه نمود .
در این نشست دکتر مرادی سرپرست دانشگاه ضمن تأکید بر سنت حسنه عیادت از بیماران ،  حمایت از حقوق بیماران و ارائه خدمات مطلوب به ایشان را مستلزم ساماندهی ملاقاتها و جلوگیری از تردد زائد در بیمارستان ها دانست و گفت: این موضوع علاوه بر مشکلاتی که برای بیمارستان و بیماران ایجاد می کنند موجب انتشار بیماری های مختلف عفونی به ویژه از طریق ملاقات های کنترل نشده  میگردد .
وی آمادگی دانشگاه را برای ساماندهی موضوع ، پژوهش ، طراحی و اجرای این طرح از طریق تشکیل کارگروه ویژه ای اعلام کرد.
۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۹:۲۱