مردم اعضای خانواده ما هستند و ما باید مراقب سلامت آنان باشیم

مردم همچون اعضای خانواده ما هستند و ما باید در تمام زمینه ها بخصوص نظارت بر مواد غذایی مراقب سلامت آنها باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در نشست مدیران حوزه معاونت غذا و دارو سخن می گفت: با اشاره به اینکه این معاونت از زمان تغذیه نوزاد و استفاده از شیر خشک تا پیری با مردم سروکار دارد گفت: پیشگیری از بیماری ها از طریق توجه به غذا و مواد غذایی بسیار مهم است به گونه ای که اکنون متأسفانه شاهد افزایش بیماری هایی همچون انواع کنسرها هستیم که به غذا مرتبط است.

دکتر محمودرضا مرادی ورود معاونت غذا و دارو به حوزه تحقیقات و انجام تحقیقات مشترک با دانشکده داروسازی را ضروری دانست و تأکید کرد: علاوه بر ثبت اسناد فعالیت ها به صورت اداری باید در زمینه علمی و تحقیقاتی نیز آنها را مستند نمود.

وی بر شفافیت در امور و جلوگیری از ایجاد هرگونه شبه تأکید کرد و در زمینه تجهیزات پزشکی گفت: در زمینه تأمین تجهیزات سرمایه ای در استان کارهای خوبی شده است و البته در بعضی موارد ، کمبودهایی هست که باید مرتفع کنیم و کالای واقعی و کاربردی برای مردم را حتماً باید تأمین کنیم.

وی در این نشست بر استفاده جدی از رسانه ها برای فرهنگ سازی مردم در زمینه غذا و دارو تأکید کرد و گفت: ما مضرات و مزایای مواد غذایی ، آشامیدنی ، بهداشتی را به مردم می گوئیم و در این زمینه هیچ سودی نداریم جز آنکه می خواهیم سلامت مردم را تأمین کنیم.

۶ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۶