سرپرست دانشگاه دکتر بهمن روشنی را به عنوان معاون درمان منصوب نمود/ تقدیر از دکتر هوشنگ امیریان

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه دکتر بهمن روشنی به عنوان معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

دکتر روشنی متولد 1342 می باشد که دوره دکترای عمومی خود را در  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سپری کرد و در سال 1376 در رشته تخصصی بیهوشی از این همین دانشگاه فارغ التحصیل شده است.

از سوابق کاری وی می توان به مدت 6 سال مدیر گروه بیهوشی ، 2/5 سال ریاست بیمارستان امام رضا (ع) ، 2 سال معاونت درمان دانشگاه  اشاره کرد.

وی هم اکنون نیز معاون انتظامی نظام پزشکی و ریاست انجمن بیهوشی استان کرمانشاه می باشد.

دکتر روشنی از سال 1376 عضو هیئت علمی دانشگاه بوده و هم اکنون نیز به عنوان دانشیار دانشگاه فعالیت کرده و دارای مقالات علمی و تحقیقاتی متعدد می باشد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر هوشنگ امیریان عهده دار بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر هوشنگ امیریان تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکترهوشنگ امیریان

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی معاونت درمان دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه