برپایی 2 بیمارستان صحرایی در مرز "خسروی"

رییس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان کرمانشاه از برپایی دو بیمارستان صحرایی در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار اربعین خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، صائب مدرسی در جلسه ستاد اربعین استان که در 14 مهرماه در محل  استانداری کرمانشاه برگزار شد، از آماده‌سازی درمانگاه خسروی تا پایان مهرماه خبر داد و اظهار کرد: نماینده وزیر بهداشت که سال قبل در مرز مهران مستقر بود، امسال در مرز خسروی و در این درمانگاه مستقر می‌شود.
وی از آماده سازی پد بالگرد برای استقاده سه تا چهار بالگرد در مواقع اضطراری در محل بیمارستان قصرشیرین خبر داد.
مدرسی با اشاره به استقرار 54 پایگاه ثابت اورژانس در استان، گفت: 40 نقطه دیگر نیز در مسیر ترددزوار اربعین جانمایی شده که حدود 60 دستگاه آمبولانس درآنها مستقر می‌شود.
وی افزود: با احتساب 120 دستگاه آمبولانسی که داریم و با اضافه شدن 60 دستگاه دیگر، مجموعا 180 دستگاه آمبولانس مسیر تردد زوار را تحت پوشش دارند.
وی با اشاره به برپایی دو بیمارستان صحرایی در مرز خسروی، گفت: در قصرشیرین به بیمارستان صحرایی نیاز نداریم و بیمارستان خود شهر کفایت می کند.
رییس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان کرمانشاه یادآور شد: در ایام اربعین تمام بیمارستان‌های استان نیز آماده باش هستند.
مدرسی یادآور شد: در مسیر ورودی کنگاور تا قصرشیرین هفت درمانگاه شبانه‌روزی جهت ارائه خدمات درمانی به زوار تدارک دیده شده است.

۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۹