سرپرست دانشگاه: با افزایش چشمگیر نیروی متخصص به کرمانشاه موافقت شد

دکتر محمودرضا مرادی سرپرست دانشگاه با اشاره به گستردگی مشکلات حوزه سلامت  گفت: این بخش هم تخصصی است و هم به عموم مردم خدمت می دهد و این کار را پیچیده می کند.
وی که در نشست پایش و برنامه ریزی شهرستان سنقر و کلیایی سخن می گفت اظهار داشت:با دستور ویژه وزیر بهداشت در سفر به کرمانشاه با افزایش چشمگیر نیروی متخصص به کرمانشاه موافقت شده و در هفته جاری به همراه معاون درمان در تهران پیگیر این دستور خواهیم بود تا به نتیجه برسد.

سرپرست دانشگاه همچنین گفت: طرح تحول نظام سلامت در کشور پیشرفت های چشمگیری داشته و این موضوع خبر از تلاش دولت و اهتمام مجلس میدهد و جای قدردانی از قوه مقننه وجود دارد.

وی یکی از مشکلات سیستم بهداشت و درمان را عدم اجرای طرح ارجاع دانست و گفت: بیمار قبل از مراجعه به مراکز بالاتر و تخصصی باید در مراکز عمومی معاینه شود و این امر نیازمند اعتماد مردم به پزشکان مراکز بهداشتی و پزشکان عمومی است.

دکتر مرادی کمبود پول و درآمد در دانشگاه و بدهی ۳۶۰ میلیارد تومانی بیمه ها به دانشگاه را موجب زمین گیر کردن سیستم درمانی و درنتیجه عدم به موقع دریافت حق قانونی پرسنل شریف بیمارستان ها دانست.

سرپرست دانشگاه با بیان اینکه ما برای کم کردن مشکلات حوزه سلامت با اولویت بندی و  سیاستگذاری تلاش می کنیم گفت:اولویت ما در شهرستان سنقر ثبات مدیریت است؛ به گونه ای که با تکمیل کادر مدیریت شبکه و بیمارستان ، مدیران احساس کنند که فرصت لازم برای کار و برنامه ریزی دارند و البته فعالیت آنها رصد شده و مورد سوال قرار می گیرند.
دکتر مرادی همچنین از تلاش در زمینه به کارگیری هیأت علمی لازم در دانشکده شهرستان سنقر و کلیایی در قالب قرار داد و طرح در شورای آموزشی  با هماهنگی معاونت آموزشی دانشگاه نیز خبر داد.
سرپرست دانشگاه در پایان با بیان اینکه به مشکلات حوزه سلامت شهرستان سنقر واقف هستیم گفت: ما نیازمند همکاری نماینده محترم مردم و دیگر مسئولان هستیم تا با همکاری و تعامل همدیگر در جهت رفع این مشکلات اقدام کنیم.

۱۶ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۳