سرپرست دانشگاه دکتر علیرضا طلوعی را به عنوان رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه منصوب نمود/ تقدیر از دکتر امید بحیرایی

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه دکتر علیرضا طلوعی به عنوان رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه منصوب شد.

دکتر علیرضا طلوعی دارای مدرک دکترای پزشکی عمومی متولد 1345 در شهرستان قصر شیرین می باشد ، وی ورودی سال 1366 دانشگاه علوم پزشکی ایران است که در سال 1374 فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز نمود.

از سوابق کاری وی می توان به مسئولیت مراکز بهداشتی درمانی سید یعقوب ، ماهیدشت ، رشیدی اشاره کرد.

دکتر طلوعی که مدتی معاونت درمان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه را بر عهده داشت ، مدیریت بیمارستان آیت ا... طالقانی و فعالیت در معاونت درمان دانشگاه را نیز در کارنامه کاری خود دارد.

از سوابق اخیر وی می توان 10 سال معاونت اداری مالی دانشکده پزشکی و نیز سرپرستی کلینیک های ویژه مستقل در دانشگاه را نام برد.

گفتنی است پیشتر دکتر امید بحیرایی مسئولیت فوق را عهده دار بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر امید بحیرایی تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکتر امید بحیرایی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه