سرپرست دانشگاه دکتر نظیف محمدی را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود منصوب نمود/ تقدیر از دکتر حسین محمدی

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه دکتر نظیف محمدی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود منصوب شد.

دکتر نظیف محمدی متولد 1357 در شهرستان روانسر است که دوره دکترای پزشکی عمومی خود را از سال 1377 در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز کرده است.

وی در سال 1386 در استخدام تأمین اجتماعی کردستان بوده و از سوابق کاری وی می توان به مسئولیت پلی کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی سنندج ، مسئولیت مرکز بهداشت کلاشی جوانرود و مسئولیت بهداری پتروشیمی کرمانشاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر دکتر حسین محمدی به عنوان مدیریت شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر حسین محمدی تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکتر حسین محمدی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه