نشست صمیمی هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی و هیئت رئیسه دانشگاه

نشست مشترک اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی با هیئت رئیسه دانشگاه صبح امروز هیجدهم مهر ماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه گفت : اعضای هیات مدیره این سازمان از انتخاب دکتر مرادی استقبال کرده و خوشحال هستند و ما می دانیم که ایشان برای پذیرش مسوولیت ایثار کردند.
دکتر محمدباقر حیدری با اعلام این مطلب که ما همراه دانشگاه هستیم افزود: آرزوی همکاران من تعالی دانشگاه و ارتقای سلامت است .
وی با اشاره به اینکه سلامت مردم و اعتلای جایگاه پزشکی نیاز به همکاری و هماهنگی دارد از عزم سازمان نظام پزشکی برای هرگونه همکاری متقابل با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.
دکتر حیدری گفت: این سازمان کمکهایی را از دانشگاه طلب می کند که در جلسات کاری مستمر مطرح خواهد شد.

در این نشست صمیمی دکتر مرادی سرپرست دانشگاه با اعلام این مطلب که ما همیشه مدیون سازمان نظام پزشکی بوده و هستیم گفت: سازمان نظام پزشکی را خانه اول خود میدانیم زیرا ما پزشکان قبل و بعد بازنشستگی عضو آن هستیم.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با تعامل بین دانشگاه و سازمان نظام پزشکی مشکلات صنفی حل شود و اظهار داشت : انتظار می رود همدلی و همکاری بین اعضای سازمان نظام پزشکی باعث پیشرفت و ارتقای سلامت شود.

شایان ذکر است در پایان این نشست یک جلد شاهنامه فردوسی از طرف اعضای این سازمان به سرپرست دانشگاه اهداء شد.

۱۸ مهر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۰