دکتر فیض اله منصوری به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب اساتید دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه دکتر فیض اله منصوری به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه منصوب شد.
 دکتر منصوری متولد شهرستان هرسین است. وی دانش آموخته دکترای پزشکی از دانشکده پزشکی کرمانشاه است که در سال 70 -69 بورد تخصصی خود را از دانشگاه تبریز اخذ و سپس دردانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت خود را آغاز نمود.
از سوابق کاری دکتر فیض اله منصوری می توان به معاون آموزشی  ، مدیر گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشکده پزشکی، رئیس بخش بیماریهای عفونی و گرمسیری بیمارستان سینا ، معاون بهداشتی دانشگاه ، رئیس گروه توسعه آموزش پزشکی ، رئیس مرکز آموزشی و درمانی سینا ، مدیر عامل کلینیک های ویژه ، معاون آموزشی پژوهشی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ، معاون بهداشتی دانشگاه اشاره کرد.

از مسولیتهای  وی می توان به مدرس نمونه در سال 1379 ، پژوهشگر نمونه 1380 ،عضو هیات ممتحنه ارتقا 1383تا 1390 دانشنامه تخصصی رشته بیماریهای عفونی 1390 الی 1395، رئیس شورای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ایلام 1384 ، پزشک نمونه استان 1386، استاد نمونه دانشگاه 1387 ،عضو هیات امنای مجمع خیرین سلامت استان 1388 ،عضو شورای عالی آموزش پزشکی پاسخگویی 1389، عضو هیات اجرایی جذب دانشگاه از سال 1390 عضو شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سال 1390، عضو هیات امنای دانشگاه از سال 1391 ، عضو کمیسیون ماده یک آئین نامه ارتقا اعضای هیات علمی از سال 1392 ، عضو هیات ممیزه دانشگاه از سال 1392 ، دبیر شورای سیاستگذاری دانشگاه علوم پزشکی کشور از سال 1393 ، ناظر ملی پایش دانشگاه های علوم پزشکی کشور از سال 1394، عضو هیات نظارت بر انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی شهرستان کرمانشاه 1396، پزشک نمونه کشوری در سال 1395 اشاره کرد.

گفتنی است این مسوولیت پیشتر بر عهده پروفسور مرادی بود.

منصوری

۲۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷