برای اولین بار در دانشگاههای علوم پزشکی های سراسر کشور نخستین مسیر سنگ نوردی توسط گروه کوه نوردی دانشگاه مجهز به دو کارگاه بنام علوم پزشکی 1 روی دیواره زرد کوتاه پارک شرقی کرمانشاه ایجاد گردید.

برای اولین بار در دانشگاههای علوم پزشکی های سراسر کشور   نخستین مسیر سنگ نوردی توسط گروه کوه نوردی دانشگاه مجهز به دو کارگاه بنام  علوم پزشکی 1 روی دیواره زرد کوتاه پارک شرقی کرمانشاه ایجاد گردید.
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله آتش گاه شهرستان پاوه می باشد .حرکت گروه پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 07/21/ 1396از ساختمان شماره یک دانشگاه تعیین می گردد. داوطلبین می توانند با مسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی است.

همانطور که مستحضرید و در سایت دانشگاه به ثبت رسیده است گروه کوهنوردی دانشگاه طی برنامه های مدون ، فعالیت های کوهنوردی  وتمرین سنگ نوردی را برای پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اجرا گذاشته بود تا اینکه از طرف مسئولین محترم دانشگاه مورد حمایت بیشتر قرارگرفت و تجهیز گروه صورت گرفت همین حرکت موجب گردید تلاش گروهی کوهنوردان دانشگاه جهت ترویج فرهنگ ورزش ،تحرک و سلامتی دوچندان گردد و گروه کوهنوردی دانشگاه توانست ضمن فتح بلندترین قله های استانی البرز،اصفهان ، چهار محال و بختیاری ،سمنان  و کرمان در سال جاری ، برای اولین بار در دانشگاههای علوم پزشکی های سراسر کشور   نخستین مسیر سنگ نوردی مجهز به دو کارگاه بنام  علوم پزشکی 1 را روی دیواره زرد کوتاه پارک شرقی کرمانشاه ایجاد نماید.

لازم به یادآوری است  تمرین سنگ نوردی این هفته روی همین دیواره صورت می گیرد. وعده ما ساعت هفت صبح روز پنجشنبه تاریخ 1396/07/20 می باشد.

۱۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۹:۵۱