مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه:دانشگاه محل ساخت و ساز انسانیت است چه برای دنیا و چه برای آخرت.

حجت الاسلام جواد افشار نجفی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدید الورود و اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) که می فرمایند: خدا مورد رحمت خودش قرار بدهد کسی را که درک کند از کجا آمده ، در چه حالیست و به کجا قرار است برود ، گفت: دانشگاه محل ساخت و ساز انسانیت است چه برای دنیا و چه برای آخرت.

حجت الاسلام افشار نجفی که در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سخن می گفت افزودما انسانیم و انسان یک ارزش وجودی دارد و الان شما در مسیری برای انتخاب ابدیت و آخرت قرار دارید.

وی خطاب به دانشجویان اظهار داشت: اکنون بسترهای بالندگی شما آماده شده که با استفاده از آن مسیری را انتخاب کرده و بتوانید آینده خودتان را بسازید.

وی در ادامه افزود: اینک شما دانشجویان در ساختن آینده خود مختار بوده و بهره مندی از این خوان پر برکت به همت خودتان بستگی دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه همچنین با اشاره به آیه شریفه «واکثرهم لایعقلون و اکثرهم لایتفکرون» گفت:شما دانشجویان جدید الورود می توانید با استعانت از این آیه شریفه بررسی ، فکر  و جستجو کنید که چه کسانی موفق بوده اند و توانسته اند اوج بگیرند و شما با الگو قراردادن آنها و بهره گیری از عقل و فکر و دانش تان چگونه باشید.

وی در پایان   گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاونت های دانشجویی ، تحقیقات و فناوری ، آموزشی و .... همه و همه در خدمت شما عزیزان هستند تا هرجا احساس نیاز به هم اندیشی ، درددل و حتی بازسازی شخصیت داشتید در خدمت و در کنار شما باشند .

۱۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۴:۳۸