گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با کوهپیمایی به مسافت 15 کیلومتر توانست از قله آتشگاه شهرستان پاوه و ارتفاعات هم جوار آن بازدید نماید.

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با کوهپیمایی به مسافت 15 کیلومتر توانست  از قله آتشگاه شهرستان پاوه و ارتفاعات هم جوار آن بازدید نماید.
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به قله کل جنون ( اشتران کوه )می باشد . شروع برنامه اذان ظهر روز چهارشنبه تاریخ 1396/08/03 می باشد. داوطلبین با مسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد. ارتباط با کانال فوق : Koh1111@
پاوه : یکی از شهرهای شمالی استان کرمانشاه و مرکز شهرستان پاوه‌ است که در مجاورت مرز ایران-عراق قرار دارد. به دلیل ساختار پلکانی، این شهر ملقب به شهر هزارماسوله‌است. از شهرهای نزدیک به پاوه می‌توان شهرهای جوانرود، روانسر و مریوان را نام برد.
منطقه‌ای که‌ پاوه‌ در آن واقع است بسیار خوش آب و هوا است و در کنار کوهستان اورامانات قرار گرفته‌است.ساکنین این شهر کرد بوده و به دو گویش هورامی و سورانی (جافی) تکلم می‌کنند.
آتشگاه یا آتشکده رشته‌کوهی جدا شده از شاهو و از جملهٔ رشته‌کوه‌های زاگرس است که در شهرستان پاوه قرار دارد. این کوه از روستای شمشیر شروع می‌گردد و به رودخانهٔ سیروان منتهی می‌گردد. در جنوب کوه، شهرهای باینگان و بانه‌وره، در شمال آن پاوه و در شرق آن روستای شمشیر واقع گشته‌است.
گزارش برنامه:داوطلبین برنامه صعود به کوه آتشگاه آقایان پردلی، منتظریانی ، داهیم ,عسکری ،بهرامیان ،دوست مرادی ، خزایی ،کلانتری ،امجدیان و امانی بودند که بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فعلی د رتاریخ 1396/07/21 پس از اقامه نماز صبح ار ستاد دانشگاه به سمت شهرستان پاوه حرکت کردند و از آنجا به محله خانقاه و از جاده خاکی منطقه Darmur ،دامنه کوه رابه سمت جنوب غربی(کوه آتشگاه) ادامه دادند و پس از عبور از یال و خط رأس قله  های آن منطقه به قله آتشگاه رسیدند و از آنجا از راه پایکوب به سمت شهر بانه وره رفتند که در مجموع  15 کیلومتر کوهپیمایی را انجام دادند سپس بوسیله مینی بوس به سمت کرمانشاه حرکت نمودند در نهایت ساعت 16:30 برنامه د رساختمان شماره یک دانشگاه بدون مشکل خاصی پایان یافت.

۲۱ مهر ۱۳۹۶ ۲۱:۲۱