مدیریت تجهیزات پزشکی ؛ صعود از انتهای جدول به مقام سوم کشوری

دکتر امید عبدی معاون غذا و داروی دانشگاه از کسب جایگاه سوم کشوری حوزه مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.

وی با اعلام این خبر گفت: مراسم اجلاس سراسری مدیران تجهیزات پزشکی کشور در استان گلستان برگزار شد که طی این مراسم رتبه سوم کشوری با افتخار به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رسید و رتبه های اول و دوم کشوری به دانشگاههای علوم پزشکی تهران و ایران اختصاص پیدا کرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه خاطرنشان کرد: این مدیریت در کمتر از یک سال توانست خود را از انتهای جدول به مقام سوم کشور ارتقاء دهد و بعنوان یکی از مدیریت های طراز اول کشور مطرح شود.

دکتر عبدی اظهار داشت: در این مراسم نماینده حوزه مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، توسط معاون وزیر، ریاست  سازمان غذاودارو، مدیر کل محترم تجهیزات پزشکی سازمان و سایر مسئولین وزارت بهداشت و درمان همراه با اهداء لوح تقدیر مورد تقدیر رسمی قرار گرفت.

دکتر عبدی این موفقیت را به ریاست ، حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک و تهنیت می گوید.

لوح

۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۵۱