معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پریوش دادفریان را به عنوان مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه منصوب نمود/ تقدیر از فرشاد شاکری

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پریوش دادفریان به عنوان مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه منصوب شد.

دادفریان کارشناس مامایی است که در سال 1373 رسما" فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز نمود و در اردیبهشت 1377 موفق به کسب عنوان مامای نمونه شد.

از سوابق کاری وی میتوان به سوپروایزر بالینی بیمارستان معتضدی در سال 1378 ، مسئول روابط عمومی بیمارستان معتضدی در سال 1379 ، قائم مقام مدیر روابط عمومی دانشگاه طی سالهای 86-81 ، مدیر روابط عمومی دانشگاه طی سالهای 89-86  ، مدیر بیمارستان معتضدی طی سالهای 95-89  و معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی طی سالهای 96-95 اشاره کرد.

شایان ذکر است پیشتر مسئولیت فوق بعهده فرشاد شاکری بوده است.

همچنین دکتر محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از خدمات ارزنده فرشاد شاکری تقدیر کرد.

دادفر

۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۴۸