سرپرست دانشگاه دکتر غلامرضا عزیزی را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو منصوب نمود/ تقدیر از دکتر حمیدرضا بیگرضائی

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر غلامرضا عزیزی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو منصوب شد.
دکتر عزیزی متولد ۱۳۵۷ در شهرستان اسلام آباد غرب است.

وی فارغ التحصیل رشته بیماریهای داخلی از دانشگاه علوم پزشکی قزوین است که مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اخذ کرده و دوره طرح پزشکی عمومی را درشبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب گذرانده است.

از سوابق کاری وی می توان به سرپرست و پزشک خانواده مرکز شماره یک ودو شهرستان روانسر، مراکز روستایی شهرستان صحنه، مرکز بهداشتی درمانی کوزران، پزشک خانواده مرکز بهداشتی درمانی گهواره و بستر درمان شهرستان کرند و پزشک خانواده ومسئول مرکز قلعه شاهخانی شهرستان کرمانشاه اشاره کرد.

شایان ذکر است پیشتر مسئولیت سرپرستی شبکه فوق بعهده دکتر حمیدرضا بیگرضائی بوده است.

همچنین سرپرست دانشگاه با اهداء لوح تقدیری بدین شرح از خدمات ارزنده دکتر حمیدرضا بیگرضائی تقدیر کرد.

" به نام خدا"

جناب آقای دکترحمیدرضا بیگرضائی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدیر سرپرستی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه