سرپرست دانشگاه در مراسم روز جهانی غذا: مسئولین استان ، صاحبان صنایع و سازمان های مردم نهاد برای ارتقاء بهداشت به یاری دانشگاه بشتابند

مراسم روز جهانی غذا امروز با حضور جمعی از مسئولین ، فعالان صنایع غذایی و سازمان های مردم نهاد در بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.

در این مراسم سرپرست دانشگاه با اشاره به وضعیت نگران کننده الگوی مصرف مواد غذایی در کشور از همه مسئولین ، صاحبان صنایع و سازمان های مردم نهاد فعال خواست برای ارتقای شاخص های بهداشتی بخصوص در عرصه مصرف مواد غذایی در کشور به یاری دانشگاه بشتابند و نسبت به معرفی فرآیندهای بهبود عرضه مواد غذایی و نیز اصلح الگوی مصرف فعالیت بیشتری کنند.

دکتر محمودرضا مرادی با اشاره به پیشرفت علوم طبیعی و نتایج مثبت آن در بحث کنترل بیماری های واگیر به شیوع گسترده بیماری های غیر واگیر اشاره کرد و افزود: امروزه بیماری های غیر واگیر جزو علل اصلی مرگ و میر در جهان و کشور به شمار می رود.

وی تغذیه را یکی از فاکتورهای مهم در کنترل بیماری های غیر واگیر دانست و از مصرف بالای قند و شکر ، نمک و چربی در کشور خبر داد.

دکتر مرادی همچنین مصرف بالای کودشیمیایی برای تولید محصولات کشاورزی را نیز از تهدیدات مهم عرصه مواد غذایی معرفی کرد و خواستار همکاری بیشتر سازمان جهاد کشاورزی برای کنترل آن شد.

سرپرست دانشگاه همچنین خواهان مدیریت عرصه مصرف مواد غذایی شد تا ضمن جلوگیری از مصرف بی رویه مواد غذایی فقر و کمبود غذای سایرین نیز کنترل شود تا بتوانیم شاهد جامعه ای عاری از چاقی و کمبود مواد غذایی باشیم.

۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۱۴:۲۱