معاون غذا و داروی دانشگاه : هر ایرانی سالانه 375 کیلوگرم دور ریز مواد غذایی دارد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به ضایعات بالای مواد غذایی در کشور سهم هر فرد در این ضایعات را سالانه 375 کیلوگرم اعلام کرد.

دکتر عبدی سرانه مصرف نمک ، چربی و قند در کشور را 2 برابر جهان اعلام کرد و افزود: ایرانیان 3 برابر مردم دنیا نوشابه مصرف می کنند و از هر 10 نفر ایرانی تنها 4نفر در روز لبنیات مصرف می کند و فقط 1 نفر میوه و سبزی در سبد غذایی خود دارد در حالی که آمار جهانی وضعیت به مراتب بهتری نسبت به کشور دارد.

وی خواستار آشتی مجدد ایرانیان با سفره های سنتی شد و گفت: باید در سیاستگذاری های خود به سمت افزایش مصرف غذاهای سنتی و کاهش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم باشیم.

۲۳ مهر ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵