معاون بهداشتی دانشگاه:شهرستان جوانرود در اجرای پرونده الکترونیک سلامت موفقیت چشمگیری داشته است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود در اجرای پرونده الکترونیک سلامت و برنامه ایراپن موفقیت چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ابراهیم شکیبا پیش از ظهر امروز در مراسم تقدیر و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود، اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان جوانرود در اجرای پرونده الکترونیک سلامت و برنامه ایراپن موفقیت چشمگیری داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: همکاری فرماندار جوانرود در اجرای برنامه‌های بهداشتی درمانی سطح شهرستان ستودنی است.

فرماندار جوانرود نیز گفت: طرح تحول نظام سلامت موجب افزایش رضایت عمومی در سطح جامعه شده است.

آرش لهونی ادامه داد: کماکان همراه و یاور شبکه بهداشت و درمان جوانرود برای اجرای برنامه‌های بهداشتی و درمانی هستیم.

وی ضمن قدردانی از زحمات حسین محمدی و همکاران شبکه بهداشت و درمان برای ارتقای سطح سلامت در این شهرستان، افزود: انتخاب نظیف محمدی به عنوان رئیس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود نشان از درایت مسؤولان دانشگاه در راستای حل مسائل بهداشتی و درمانی منطقه است.

۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۳