سرپرست دانشگاه از بیمارستان دکتر معاون صحنه بازدید کرد

دکتر مرادی سرپرست دانشگاه به همراه معاونین درمان، غذا و دارو، اجتماعی و تعدادی از مدیران ستادی صبح روز دوشنبه بیست و چهارم مهرماه از بیمارستان دکتر معاون صحنه بازدید کرد.

وی ضمن بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان و گفتگو با پرسنل و بیماران، از نحوه خدمات دهی در این بیمارستان ابراز رضایت نمود.

همچنین در این بازدید نشستی با حضور نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و دیگر مدیران شهرستان صحنه برگزار شد که در ابتدا دکتر احسان مهری مدیر  شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، ضمن ارائه گزارشی از امکانات و کاستی های موجود، به بیانکمبود شدید نیروی انسانی بخصوص پزشکان متخصص رادیولوژی، اطفال، پاتولوژی ، کمبود پزشک عمومی و عدم اصلاح چارت سازمانی به عنوان مهمترین چالش بیمارستان پرداخت و خواستار توجه ویژه دانشگاه در رفع کمبود و حل موانع موجود شد.

دکتر مرادی سرپرست دانشگاه در این نشست گفت: بخش بهداشت و درمان حوزه ای فراگیر و گسترده بوده و به تبع حساسیت و اهمیت آن، چالش های پیش رویش نیز پیچیده و عدیده است.

وی همدلی، هم افزایی و همگرایی همگی مسئولان را برای پیشبرد این حوزه بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: با اجرای طرح تحول سلامت اقدامات بسیار خوبی در بخش بهداشت و درمان صورت پذیرفته است و خدمات بخش بهداشت و درمان کلی و همه گیر بوده و باید تمامی مردم به یک نسبت و عادلانه از آن استفاده کرده و در آن سهیم باشند.

سرپرست دانشگاه با تأکید بر اینکه کمبود نیروی متخصص محدود به استان نبوده و یک چالش و مسئله کشوری است گفت: تلاش ما ارائه خدمات مطلوب و حداکثری با توجه به منابع و امکانات موجود است.

۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۴