سرپرست دانشگاه دکتر یلدا شکوهی نیا را به عنوان رییس دانشکده داروسازی منصوب کرد/ تقدیر از دکتر مهدی مجرب

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه دکتر یلدا شکوهی نیا به عنوان رییس دانشکده داروسازی منصوب شد.
دکتر یلدا شکوهی نیا فارغ التحصیل رشته داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال 1383 است و دکترای تخصصی فارماکوگنوزی خود را در سال 1389 از همین دانشگاه کسب کرد.
وی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

دکتر شکوهی نیا دوره تحقیقاتی فیتوشیمی را در سال 1388 در کشور ایتالیا و دوره تحقیقاتی آنالیز و تعیین مقدار ترکیبات طبیعی را  در سال 1396گذراند.

همچنین کسب رتبه اول بورد فارماکوگنوزی اصفهان در سال 85 ، رتبه دوم آزمون ورودی تخصص فارماکوگنوزی در سال 84،چاپ بیش از 40 مقاله علمی، کشف بیش از 90 ملکول دارویی از گیاهان که حدود 20 عدد از آنها جدید بوده است ، راهنمایی بیش از 40 پایان نامه دکترای عمومی ، چندین دوره استاد و پژوهشگر برتر دانشگاه، محقق برتر زن استان کرمانشا ،عضویت در مراکز تحقیقاتی و هیات تحریریه مجلات و مقالات برآر در کنگره های بین المللی از مراتب علمی دکتر یلدا شکوهی نیا می باشد.
از سوابق کاری وی می توان به مدیرگروه فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی دارویی 2 سال و رییس اداره آموزش مداوم دانشگاه 1 سال و 3 ماه اشاره کرد.

گفتنی است پیش از ایشان این مسئولیت برعهده آقای دکتر مهدی مجرب بود.

همچنین سرپرست دانشگاه با ارسال لوح تقدیری از زحمات دکتر مجرب تشکر نمود.

متن لوح بدین شرح است:

" به نام خدا"

جناب آقای دکترمهدی مجرب

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست دانشکده داروسازی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه