سرپرست دانشگاه علی اکبر ویسی رایگان را به عنوان رییس دانشکده پرستاری مامایی منصوب نمودا/ تقدیر از زحمات دکتر مرضیه کبودی

سرپرست دانشگاه علی اکبر ویسی  رایگان را به عنوان رییس دانشکده پرستاری مامایی منصوب نمودا/ تقدیر از زحمات دکتر مرضیه کبودی
سرپرست دانشگاه علی اکبر ویسی  رایگان را به عنوان رییس دانشکده پرستاری مامایی منصوب و از زحمات دکتر مرضیه کبودی تقدیر نمود.
علی اکبر ویسی رایگان از اعضای  هئیت علمی رسمی قطعی دانشکده پرستاری ومامایی  باگرایش آموزش داخلی وجراحی است.
وی  هم اکنون به عنوان مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام وظیفه می کند. از سوابق اجرایی وی می توان بهریاست  و عضو هیئت مدیره نظام پرستاری کرمانشاه ازسال 1381 تا کنون،عضویت در شورای سیاست گذاری دانشگاه ، ریاست دانشکده پرستاری ومامایی کرمانشاه ، ریاست شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری ومامایی کرمانشاه اشاره کرد
از دیگر فعالیتهای ایشان می توان خدمت به عنوان معاونت آمورشی دانشکده پرستاری ومامایی کرمانشاه ، معاونت اداری مالی دانشکده پرستاری ومامایی کرمانشاه ، عضویت در شورای عالی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و عضویت کارگروه  تخصصی بهداشت ،درمان،حوادث وسوانح غیرمترقبه استان کرمانشاه از 1391  تاکنون را نام برد.
. گفتنی است پیشتر خانم دکتر مرضیه کبودی ریاست دانشکده را برعهده داشت.

همچنین سرپرست دانشگاه با ارسال لوح تقدیری از زحمات دکتر کبودی تشکر نمود.

متن لوح بدین شرح است:

" به نام خدا"

سرکار خانم دکتر مرضیه کبودی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست دانشکده پرستاری، مامایی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه