دادستان کرمانشاه: آمادگی دستگاه قضا برای تامین امنیت مراکز درمانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز سه شنبه با حضور در دادسرای استان کرمانشاه با دکتر صادقی دادستان کرمانشاه دیدار کرد.

در این نشست دکترصادقی با اشاره به اختصاص شعبه ویژه موضوعات حوزه سلامت از سرعت گرفتن به روند دادرسی پروند های حوزه سلامت درمان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه حجم قابل ملاحضه ای از مطالبات عمومی در این حوزه جای می گیرد گفت: دادگستری آمادگی دارد تا با سرعت و همراهی با دانشگاه علوم پزشکی به مسائل رسیدگی کند.

وی بر نشست های تعاملی وفصلی مدیران ارشد در سازمان به منظور بهبود راه های رسیدن به اهداف مشترک دو سازمان تاکید کرد و گفت: تسهیل امور و رضایت مردم خواست ما است و انتظار داریم نحوه و کیفیت ارائه خدمات به مردم به استانداردهای لازم نزدیک تر شود.

دادستان استان کرمانشاه ضمن بر شمردن پاره ای از مشکلات که موجب آسیب به مردم و تضییع حقوق آنان می شود مراجعات مردمی پر تعداد به مراکز درمانی و بهداشتی را از جمله مشکلات دانست و گفت : ما آمادگی داریم در نظم دهی و تامین امنیت مراکز درمانی که گاهی توسط عده ای مختل شده و بار رسانه ای پیدامیکند را پیگیری کنیم.

در این نشست همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به گستره ی فعالیت دانشگاه در حوزه های مرتبط با بهداشت و درمان از عزم این مجموعه برای برقراری ارتباط موثر با سازمانها و ارگان ها و نیز حمایت طلبی از همگان برای پیشبرد اهداف سلامت خبر داد.

دکتر مرادی ، حل برخی معضلات بهداشتی از جمله فعالیت های غیر قانونی در برخی عطاری ها ، آرایشگاه ها و باشگاه های ورزشی را منوط به همکاری سازمان های مختلف دانست و گفت : این عقیده ماست که برای خدمت شایسته به مردم دست یاری همگان را مشتاقانه و به گرمی بفشاریم.

وی برخی کمبودها از جمله مشکلات مالی ، گستردگی مخاطب و کاستی های بخش بهداشت درمان را برشمرد و گفت: ما به این مشکلات واقف هستیم و تلاش می کنیم در حد توان و با تعامل سازنده باعث ارتقاء خدمت به مردم شویم .

پروفسور مرادی با اظهار خوشحالی از درک و اشراف مناسب مدیران ارشد حوزه قضا در استان این امر را در تسهیل بسیاری فرایند ها و حل مشکلات مهم ارزیابی و از آنان تقدیر کرد.

در این نشست مقرر گردید که تیم مشترکی در سطح معاونان به دسته بندی مطالبات دو طرف پرداخته و زمینه برگزاری نشست کاری مشترکی را برای تصمیم گیری و برنامه ریزی تشکیل گردد.

گفتنی است در پایان این دیدار دادستان استان با اهدای لوح هایی ضمن تبریک انتصاب پروفسور مرادی از زحمات دکتر حسین کریم رییس پیشین این دانشگاه قدردانی کرد.

۲۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۴:۴۵