معاونین وزیر بهداشت از امکانات بهداشتی درمانی مرز خسروی بازدید کردند

معاونین بهداشت و درمان و هیات بلندپایه وزارت بهداشت ، به همراهی رییس دانشگاه و معاونان بهداشت ودرمان عصر امروز از مرز بین المللی خسروی بازدید کرده و امکانات بهداشتی و درمانی مرزی استان را بررسی کردند.

مسئولین وزارت بهداشت در این بازدید ضمن بررسی اقدامات انجام شده برای تامین سلامت زایرین اربعین از تلاش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای ارتقای خدمات رسانی به زوار تقدیر کردند.

این هیئت همچنین پس از انجام بازرسی های معمول خود بوسیله بالگرد به بیمارستان امام رضای کرمانشاه برگشتند و آنجا نیز پس از بررسی وضعیت به گفتگو با مسئولان پرداختند.

شب هنگام نیز نمایندگان وزیر بهداشت به بیمارستان های آیت اله طالقانی و امام علی رفتند و به ارزیابی امکانات این بیمارستان ها برای مواجهه با خیل زایرین حسینی پرداختند.

یل

۲۷ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹