دکتر لیلا حسین زاده به عنوان مدیر پژوهش دانشگاه منصوب شد/تقدیر از زحمات دکتر خدارحمی

پروفسور نجفی در ابلاغی دکتر لیلا حسین زاده را به عنوان مدیر پژوهش دانشگاه منصوب نمود.
دکتر حسین زاده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سم شناسی ازداروشناسی از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1378 و دکترای تخصصی سم شناسی از دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال ١٣٨٩ است.
وی که موفق به کسب رتبه اول آزمون بورد سم شناسی کشور شده از سال ۱۳۸۹ به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه داروسازی فعالیت نموده است.

چاپ ٣٧ مقاله در مجلات معتبر ، انجام شصت و سه طرح پژوهشی به عنوان مجری و همکار ، راهنمایی و مشاوره پنجاه و چهار رساله دکترای داروسازی از جمله فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دکتر حسین زاده است.
وی که دارای مرتبه علمی دانشیاری است ۶ سال است مدیر پژوهشی دانشکده داروسازی می باشد.
گفتنی است پیش از ایشان مسوولیت فوق به مدت ۶ سال بر عهده پروفسور خدارحمی بودـ

همچنین معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بدین شرح  از خدمات ارزنده پروفسور خدارحمی تقدیر کرد.

خدارحمی

۲۸ مهر ۱۳۹۶ ۱۴:۱۰