رئیس دانشکده پزشکی دکتر زهره رحیمی را به عنوان مدیر پژوهشی این دانشکده منصوب نمود/ تقدیر از زحمات دکتر سیروس جلیلی

دکتر زهره رحیمی طی حکمی از سوی دکتر بابک صیاد رییس دانشکده پزشکی به عنوان مدیر پژوهشی این دانشکده منصوب شد.

پروفسور رحیمی دارای مدرک دکترای تخصصی بیوشیمی بالینی است که در سال 1382 از دانشگاه علوم پزشکی شیراز فارغ التحصیل شده و در سال 1381 به عنوان چهره درخشان دانشجویان مقطع p.hd دانشگاه فوق معرفی گردید.

از سوابق کاری وی می توان مدیریت تحصیلات تکمیلی و مدیریت گروه بیوشیمی بالینی دانشکده پزشکی و عضویت در هیات تحریریه سه مجله بین المللی را نام برد .

دکتر رحیمی که دارای مرتبه علمی استادی می باشد با دارا بودن بیش از 120 مقاله معتبر انگلیسی ،  از سال 1384 تا کنون جزء پژوهشگران برتر دانشگاه طی 12 سال اخیر بوده است و جزو محققین زن برجسته استان معرفی شده است.

همچنین دکتر صیاد از زحمات دکتر سیروس جلیلی در مدت تصدی این مسوولیت قدردانی نمود.

زهره2

۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۶:۰۶