رویداد ارائه نیازهای فناورانه و نوآورانه شهرداری تهران در حوزه مدیریت پسماندهای شهری

این رویداد یک Reverse Pitch است که با حمایت “صندوق نوآوری و شکوفایی“ و با هدف استفاده از ظرفیت و توانمندی شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در حل چالش ها و پاسخگویی به نیازهای فناورانه شهرداری تهران در حوزه پسماند شهری برگزار خواهد شد.

در این رویداد که با حضور مدیران و مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، مرکز تهران هوشمند، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران و سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور برگزار می شود، ضمن تشریح تعدادی از چالش ها و نیازهای شهرداری تهران در حوزه پسماند، برخی اطلاعات و گزارشات آماری به مخاطبان ارائه و سازوکارها و ملاحظات همکاری کسب‌وکارهای نوآور با شهرداری تهران در حوزه مدیریت پسماند اعلام خواهد شد.

این رویداد روز دوشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ الی ۱۲ در مجتمع شکوفایی شرکت های دانش بنیان واقع در تهران، تقاطع بزرگراه کردستان و خیابان ملاصدرا، نبش زاینده رود شرقی، پلاک ۲۴ برگزار خواهد شد.

جهت ثبت نام و شرکت در رویداد می توانید از طریق لینک لینک اقدام نمایید.