دکتر جواد عظیمی وقار به عنوان معاون آموزشی بالینی دانشکده پزشکی منصوب شد/ تقدیر از زحمات دکتر ماری عطایی

دکتر جواد عظیمی وقار به عنوان معاون آموزشی بالینی دانشکده پزشکی منصوب شد/ تقدیر از  زحمات دکتر ماری عطایی

دکتر صیاد رییس دانشکده پزشکی دکتر جواد عظیمی وقار را به عنوان معاون آموزشی بالینی این داتنشکده منصوب کرد.

دکتر عظیمی وقار فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1382 بوده و دوره تخصصی قلب و عروق خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1388 و دوره فلوشیپ اکوکاردیوگرافی را نیز در آن دانشگاه گذرانده است.

وی تا کنون به عنوان معاون درمان مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) فعالیت می نمود.

دکتر صیاد همچنین از تلاش های دکتر ماری عطایی در مدت تصدی این مسئولیت قدر دانی نمود.

۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۵:۵۸