دکتر سیروس جلیلی به عنوان معاون آموزشی علوم پایه دانشکده پزشکی منصوب شد./ تقدیر از زحمات دکتر یزدان حمزوی

دکتر سیروس جلیلی  به عنوان معاون آموزشی علوم پایه دانشکده پزشکی منصوب شد./ تقدیر از زحمات دکتر یزدان حمزوی

طی حکمی از سوی رییس دانشکده پزشکی دکتر سیروس جلیلی به عنوان معاون آموزشی علوم پایه این دانشکده منصوب شد.

وی فارغ التحصیل دکتری علوم تشریحی در سال 1387 از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد.

دکتر جلیلی از سال 1371 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، از سال1375 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واز سال 1393 به عنوان دانشیار گروه آناتومی دانشکده پزشکی فعالیت داشته است.

از دیگر فعالیتهای وی می توان به معاونت آموزشی علوم پایه ، مدیریت پژوهشی و مدیریت گروه علوم تشریحی دانشکده پزشکی را نام برد.

همچنین  ثبت 3 اختراع کشوری ،65 مقاله در مجلات بین المللی و داخلی و نیز کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه به مدت 3 سال در کارنامه او ثبت شده است.

دکتر صیاد همچنین از زحمات دکتر یزدان حمزوی در مدت تصدی این مسوولیت تقدیر کرد.

اا

۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۶:۱۹