سنگ نوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پس از فرود از دره عقابها از آبشار پیران فرود آمدند.

پاسداشت مراسم های معنوی و حماسی اربعین حسینی (ع) از افتخارات همه اقشارمردم می باشد و باید تمام سعی خود را در هرچه باشکوهتر برگزار شدن این مراسم بکار بگیریم . از آنجایی که اعضاء محترم گروه کوهنوردی دانشگاه درفعالیتهای مراسم پر فیض اربعین شرکت می نمایند به همین منظور صعود به قله کل جنون لغو می گردد انشاءالله ازاین فرصت معنوی استفاده نمایند. ارتباط با کانال فوق : Koh1111@
با سلام پیرو تمرینات فرودی که گروه کوهنوردی دانشگاه بوسیله ابزار فرود سنگ نوردی بتاریخ 1396/07/27 در دره عقابها انجام دادند مهر تأییدی بر حضور آنها در فراخوان فرود از آبشار پیران گردید.
در مورخه 1396/07/28 گروه سنگ نوردی دانشگاه توانست در آبشار پیران به میزبانی باشگاه طلوع شرکت نماید و بدون مشکلی چهار مرحله فرود پی درپی روی دیواره مجاور آبشار راسپری نماید. در این برنامه مسئولین باشگاه ، شرکت کنندگان را از جبهه شمالی روستای پیران (مسیر لوله آب) به سمت  منبع انباشت آب ،که در بلندای آبشار قرار گرفته بود هدایت نمودندو بعد از مقداری کوهپیمایی به سمت آبشار  به عبارتی ناحیه مرتفع دیواره غربی آبشار اصلی طی چهار مرحله فرود 26 نفر شرکت کننده را با مدیریت ایمن هدایت نمودند لازم به یادآوری است که کارگاه اول نمایان نمی باشد به فاصله یک متری در دیواره نصب شده است که علامت مشخصه آن سنگی بزرگ در ابتدای ناحیه فرود می باشد کارگاه دوم و سوم  در مسیر طناب قرار دارد بطوری که فرود دوم مسافت آن بیشتر از فرود اول می باشد و اینکه فرد هنگام فرود از دیواره فاصله می گیرد و به حالت معلق با استفاده از نیروی جاذبه به کارگاه سوم می رسد از کارگاه سوم پس از طی مسافت حدود 26 متر باید با تکیه به دیوار به سمت چپ حدود هفت متر تراورس نمایید که به کارگاه چهارم بروید سپس با 35 متر فرود مسیر به انتها ی آبشار اصلی می رسد.
به این وسیله مراتب سپاس خود را ازتلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه مسئولین باشگاه طلوع علی الخصوص برادران حسینی و جناب حیدریان درزمینه پیشبرد اهداف سنگ نوردی استان و ایمنی درکار تقدیم می داریم.
از درگاه ایزد منان دوام عزت وسلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگواران درراستای دستیابی به اهداف عالیه ورزشی، ارتقای کیفیت سنگ نوردی و نشاط ورزشکاران را مسئلت داریم.

ارتباط با کانال فوق : Koh1111@

۲۹ مهر ۱۳۹۶ ۱۸:۵۰