رییس دانشگاه دکتر علیرضا احمدی را به عنوان مدیر امور بین الملل و رییس پردیس خودگردان دانشگاه منصوب نمود/ تقدیر از زحمات دکتر محمد باقر شمسی

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر علیرضا احمدی به عنوان مدیر امور بین الملل و رییس پردیس خودگردان دانشگاه منصوب شد.

دکتر علیرضا احمدی دوره های پزشکی عمومی و تخصصی خود را در رشته بیهوشی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانده و فارغ التحصیل PhD اپیدمیولوژی با گرایش خودکشی شناسی از دانشگاه کارولینسکا در استکهلم سوئد و فلوشیپ مدیریت درد FCPM از دانشگاه ماهیدول بانکوک می باشد.

از سوابق مدیریتی وی می توان به مدت 5 سال مدیریت شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب، 2 سال معاونت مدیریت پژوهش دانشگاه  ، 1 سال معاونت امور بهداشتی و نیز مدت 2 سال مدیریت امور بین الملل دانشگاه اشاره کرد.

دکتر احمدی  در زمینه پژوهش دارای Hindex=۱۱ در اسکوپوس و مؤلف کتب علمی مرجع و مقالات متعدد در مجلات معتبر علمی پژوهشی است که موفق به دریافت جایزه جهانی‏ De Leo شده و بعنوان محقق برجسته در زمینه پیشگیری از خودکشی معرفی شده است.

وی همچنین عضو هیات موسس مجله Journal of Injury and Violence Research،  هیات تحریریه در مجلات متعدد علمی پژوهشی بین الملل ،  هیات موسس انجمن علمی مطالعات پیشگیری از خودکشی ایران و انجمن‌های متعدد علمی بین المللی در زمینه جامعه ایمن، پیشگیری از حوادث -آسیب و مدیریت درمان درد می باشد.

شایان ذکر است مسئولیت ریاست پردیس خودگردان تاکنون به عهده دکتر محمد باقر شمسی بوده است.

همچنین رییس دانشگاه با ارسال لوح تقدیری از زحمات دکتر محمد باقر شمسی تشکر نمود.

متن لوح بدین شرح است:

" به نام خدا"

جناب آقای دکتر محمد باقر شمسی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست پردیس خودگردان دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤيد باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رییس دانشگاه