مهندس بازوند : زمینه سرمایه گذاری خصوصی در حوزه سلامت را فراهم کنیم

ریس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و تنی  چند از اعضای هیات رئیسه، ظهر روز یکشنبه با مهندس بازوند استاندار کرمانشاه دیدار کردند.
در این نشست ابتدا دکتر مرادی ضمن تبریک انتخاب مهندس بازوند به استانداری کرمانشاه، تاریخچه ای از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را ارائه و به معرفی حوزه های مختلف آن پرداخت.
استاندار کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی یکی از پر ارزش ترین دستگاههای دولتی در استان بوده و دارای ظرفیت بالایی برای توسعه است ، گفت : حوزه سلامت استان کرمانشاه با توجه به قطب بودن و ارائه خدمت به استانهای همجوار و دارا بودن ظرفیت پذیرش بیماران کشور عراق به ویژه اقلیم کردستان شرایط خوبی برای توسعه دارد.
مهندس بازوند با ذکر این نکته که دولت باید شرایط رفاهی و خدماتی مناسبی را برای ماندگاری پزشکان در استان فراهم نماید افزود: مردم نیازمند خدمت بهتر هستند و لازم است ضمن همکاری با بخش خصوصی ، مانع سرمایه گذاری آنان نشده و برای آنان فرصت سرمایه گذاری را فراهم نمائیم و حتی اگر در استان و یا در میان پزشکان مقیم هم سرمایه گذاری انجام نشد از دیگر استان ها و سرمایه گذاران دیگر بهرمند شویم .
وی با اشاره به اینکه خدمت در بخش خصوصی اهمیت ویژه ای دارد گفت :  راه توسعه ، اتکاء به منابع دولتی نیست بلکه جلب سرمایه گذار است و لازم است سرمایه گذاران مثلاً در حوزه پزشکی با تشکیل تعاونی ها و شرکت هایی در این عرصه وارد شده و بار دولت را کم کنند.
وی همچنین از توجه ویژه خود به موضوع سلامت و پیگیری توسعه این عرصه خبر داد.

0  1

۳۰ مهر ۱۳۹۶ ۲۰:۲۶