سمینار آموزشی " سرطان های شایع زنان " به مناسبت هفته ی ملی زنان برگزار شد

به مناسبت هفته ی ملی سلامت بانوان ، سمینار آموزشی یک روزه ای با موضوع "سرطان های شایع در زنان " از سوی موسسه ی خیریه ی مهر آئیننان مهر، با همکاری و برنامه ریزی مدیریت مشارکت های مردمی و امور خیرین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

این سمینار با دعوت از گروهی ازفرهنگیان کرمانشاهی و با حضور  مدیران و کارشناسان بانو مدیریت مشارکت های مردمی و امور خیرین معاونت اجتماعی دانشگاه ، مشاور استاندار و مدیرکل امور اموربانوان و خانواده ی استانداری کرمانشاه ، تعدادی از کارشناسان دانشکده ی پرستاری و ماماییدر محل سالن اجتماعات مرکز آموزشی ، درمانی دکتر محمد کرمانشاهی ، در بیست و پنجم مهرماه برگزار شد.

شرکت کنندگان در این دوره ، ضمن آشنایی کلی با انواع سرطان های شایع در زنان ، با موضوع سرطان دهانه ی رحم ، نشانه ها و مراقبت های لازم آن ، توسط سرکار خانم دکتر میترا کولیوند ، عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص بهداشت باروری آشنا شدند .
مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه در بیان اهداف برگزاری این اعلام کرد: " آن چه در برگزاری این نشست آموزشی مورد نظر معاونت اجتماعی دانشگاه بوده ، این است که شرکت کنندگان این نشست ، که جمعی از مربیان بهداشتی مدارس دخترانه ی کرمانشاه هستند ، با انتقال آموخته های خود به دختران مدارس کرمانشاه ، زمینه های آگاهی و هوشیاری آنان را در انجام مراقبت های بهداشتی در بعد از ازدواج فراهم آوردند .
شایان ذکر می باشد در این مراسم علاوه بر شرکت  نیز حضور داشتند.

۱ آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۳۴