برنامه ریزی اصولی و تصمیم گیری جامع در گرو دسترسی به آمار و اطلاعات موثق است

سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  یکی از عوامل اصلی سیاستگذاری را ضرورت برنامه ریزی های راهبردی دانست و گفت: اتخاذ این برنامه ریز های راهبردهای و جامع، در گرو امکان دسترسی به آمار و اطلاعات موثق و نیز تهیه و تولید داده های آماری می باشد.

مهندس سرکو یعقوبی همچنین مهمترین ابزار ارزیابی عملکرد گذشته، حال ، برنامه ریزی برای آینده ، ارزش نهادن به وقت و زمان، آینده نگری، تدبیر و تقسیم امور را از دیگر ضروریات برنامه ریزی راهبردی دانست و گفت: رسالت تاریخی آمار به مثابه چراغی فروزان برای تحلیل وضعیت آینده، روشن‌کردن نقاط تاریک برای تصمیم‌گیری های صریح  و فرصتی برای برنامه ریزی های اصولی است .

وی همچنین اظهار داشت: یکی از ابزارهای مهم تحقق قاعده ‹‹ شفافیت ›› در هر جامعه ای، در دسترس بودن آمار و داده های آماری دقیق، مستند، عینی و همینطور وجود نظم و ثبات زمانی در عرضه این مهم است.

یعقوبی با بیان اینکه ایجاد مجموعه نظام یافته ای از برنامه ها نیازمند آمار و داده ها است ، تحقق برنامه کلان- استراتژیک، برنامه کارکردی- عملیاتی در خانواده بزرگ وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را منوط به مقوله ای بنیادین به نام ‹‹ آمار ›› دانست.

سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه همچنین با بیان اینکه صاحبنظران، داده های آماری را بنیادی ترین اصل برای برنامه ریزی و برنامه ریزی را نیز اساسی ترین شاخص برای مدیریت قلمداد می نمایند؛ گفت:بدیهی است که برنامه ریزی با تعیین آرمان و اهداف آغازمی شود و با گزینش منطقی ترین روش عمل، پایان می پذیرد.

وی در پایان ضمن تبریک فرارسیدن روز جهانی و ملی آمار ( یکم آبانماه) به تمام دست اندرکاران این حوزه در کلیه مراکز تابعه دانشگاه که همواره نقش تاثیر گذاری در برنامه ریزی و دستیابی به اهداف کلان ایفا نموده اند، از زحمات تمامی فعالان عرصه آمار که در جهت افزایش آگاهی جامعه و ترویج تصمیم سازی بر مبنای شواهد گام بر می دارند تشکر و قدردانی کرد.

۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۰۶