کمیته تشریفات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد

کمیته تشریفات دانشگاه با طرح در هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و تصویب آئین نامه مربوطه ،  تشکیل گردید.

این کمیته به منظور برنامه ریزی ، ساماندهی ، اجرا و نظارت بر فعالیت های تشریفاتی داخلی و بین المللی و مناسبت های رسمی دانشگاهی تشکیل شده و رئیس و اعضای کمیته با ابلاغ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تعیین شده است.

ساختار این کمیته شامل 6 گروه است که برابر این ابلاغ ها مهدی محمدی به عنوان رئیس کمیته تشریفات دانشگاه و مدیر گروه اطلاع رسانی و تبلیغات ، دکتر امید عبدی به عنوان مدیر گروه هماهنگی و نظارت ، دکتر علیرضا احمدی به عنوان مدیر گروه بین الملل ، کامران مؤمنی فر به عنوان مدیر گروه حراست ، پریوش دادفریان به عنوان مدیر گروه پشتیبانی و تدارک و ساسان جمشیدی به عنوان مدیر گروه مالی کمیته تشریفات تعیین گردیدند.

گفتنی است این کمیته در برگزاری همایش ها ، آئین های رسمی و فعالیت های مختلف تشریفاتی ، دیدارها و ...  مراکز دانشگاهی را یاری و همراهی کرده و با رعایت مصالح سازمانی ، بهره وری و مدیریت هزینه ها و بهره از ظرفیت های موجود داخلی و فراسازمانی در زمینه ارتقای پیشبرد اهداف دانشگاه فعالیت می نماید.