دکتر بهرنگ شیری سرپرست داروخانه های آموزشی خدماتی دانشکده داروسازی شد/ تقدیر از دکتر امید تولائی

طی حکمی از سوی دکتر مرادی رئیس دانشگاه ، دکتر بهرنگ شیری به عنوان سرپرست داروخانه های آموزشی خدماتی دانشکده داروسازی منصوب شد.

دکتر شیری متولد 1358 است که دانش آموخته رشته داروسازی از دانشگاه جندی شاپور اهواز و فارغ التحصیل دکتری تخصصی نانو فارماسیوتیکس از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1394 می باشد.

وی از سال 1396 تاکنون به عنوان به عضو هیأت علمی دانشگاه مشغول به فعالیت است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر امید تولائی عهده دار بوده است که دکتر مرادی با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات وی تقدیر کرد:

جناب آقای دکتر امید تولائی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی سرپرستی داروخانه های آموزشی خدماتی دانشکده داروسازی  با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی