رئیس دانشگاه: مرکز توسعه موتور محرکه آموزش است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نقش مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی را جایگاهی علمی دانست و گفت: این مرکز جایگاه اجرایی نیست و هدف آن ارتقای کیفیت آموزش است و با مشاوره و مشارکت رؤسای دانشکده ها و اعضای محترم هیأت علمی برنامه های این مرکز اجرایی می شود.
دکتر مرادی که در نشست تقدیر و معارفه مدیر مرکز توسعه سخن می گفت باذکر این نکته که در این مرکز کارهای بزرگی انجام شده و ضمن اینکه بر برنامه ریزی در جهت افزایش کیفیت آموزش تأکید کرد ،گفت:ممکن است ما در طرح یا برنامه ای در کشور موفقیتی به دست بیاوریم اما در عرصه نتوانیم کیفیت آموزش را ارتقاء بدهیم که بایستی در این زمینه برنامه ریزی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود باتشکر از خانم دکتر رجعتی در مدت مدیریت این مجموعه دکتر ایزدی را دارای نقشی بی نظیر در دانشگاه بخصوص در حوزه اخلاق و معرفت انسانی توصیف کرد و گفت: افرادی چون ایشان به هر جا بروند به آن جایگاه اعتبار می بخشند.
دکتر مرادی پذیرش این مسئولیت را نشانگر دلسوزی بزرگان دانشگاه و اینکه اولویت های آنان دانشگاه است دانست و گفت: همه کمک کنند تا بتوانیم دانشگاه را در مأموریت های مهم خود ارتقاء دهیم.

۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۵:۱۶