‍ قائم مقام معاونت غذا و داروی دانشگاه از راه اندازی یک آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی در شهرستان قصر شیرین خبر داد.

دکتر مجید محمودی در تشریح این خبر گفت : علاوه بر آزمایشگاه های مرکز استان ، این آزمایشگاه جهت بررسی نمونه های مشکوک و شکایتی در شهرستان قصرشیرین فعالیت خواهد کرد .

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت کنترل مواد غذایی خام مصرفی در مراسم راهپیمایی اربعین فراهم شده است گفت : کارشناسان معاونت غذا و دارو با همکاری و هماهنگی معاونت بهداشتی و کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان به صورت مستمر تهیه مواد غذایی را مورد ارزیابی و پایش قرار می دهند.

دکتر محمودی در پایان افزود: به زودی تجهیزات پزشکی و مواد دارویی مورد نیاز جهت خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی تحویل مراکز بهداشتی ، درمانی و بیمارستانی قرار خواهد گرفت.
۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۵:۳۰