معاون تحقیقات و فناوری : رشد چشمگیر چاپ مقالات در مجلات %10 برتر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

پروفسور فرید نجفی از رشد چشم گیر چاپ مقالات در مجلات %10 برتر بر اساس دو شاخص SJR و CitScore توسط متخصصین و اعضای هیأت علمی دانشگاه در یک سال گذشته خبر داد.

دکتر نجفی با اشاره به نمودارهای مقالات منتشر شده در مجلات %10 برتر گفت: در این نمودار ها شاهد رشد 71 درصدی بر اساس معیار SJR و همچنین رشد 85 درصدی بر اساس شاخص Cite Score در سال 2018 نسبت به سال 2017 هستیم.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با این رشد توانسته است درجایگاهی بالاتر از دانشگاه های همتراز مانند دانشگاه های علوم پزشکی بقیه الله و مازندران و برخی دانشگاه های تیپ 1 همچون دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دانشگاه علوم پزشکی کرمان قرار گیرد.

رشد چاپ مقالات