شش نشریه دانشجویى در شش ماه گذشته مجوز گرفت

عضو شورای نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مجوز گرفتن شش نشریه دانشجویی در شش ماه گذشته خبر داد.

پیام خانلری در گفت و گو با خبرنگار دانشجوى روابط عمومى دانشگاه علوم پزشکى کرمانشاه با بیان اینکه وجود مدیریت قوی لازمه‌ی به ثمر نشستن کارهای فرهنگی‌ است گفت: خوشبختانه با وجود تیم مدیریت قوی در چند ماه گذشته تعداد زیادی از نشریات دانشجویی فعال شده و شش نشریه دانشجویی نیز مجوز فعالیت گرفتند.

وى افزود: هم اکنون ١٤ نشریه دانشجویى در دانشگاه علوم پزشکى کرمانشاه فعالیت مى کنند.

مدیرمسئول نشریه پویش با اشاره به اینکه فعالیت در نشریات دانشجویی فرصت خوبی برای پرورش مهارت نویسندگی در دانشجویان است گفت: انتشار اخبار دانشجویی و هم‌چنین انعکاس مشکلات دانشجویان از جمله اهداف نشریات دانشجویی است که باید به آن پرداخته شود.

خانلری حرفه ای شدن نشریات دانشجویی را از دیگر مسائل حائز اهمیت این حوزه دانست و عنوان کرد: نشریات دانشجویی از جمله ابزارهای رسانه ای قوی شناخته شده و بسترهای مناسبی برای رشد دانشجویان هستند.

وی با بیان اینکه فعالیت فرهنگی دانشجویان نقش بسیار مهمی در توانمندسازی آن‌ها دارد یادآور شد: بسیاری از دانشجویان در دوران دانشجویی خود بصورت منفعل و تک بعدی عمل می‌کنند که ممکن است در آینده نتوانند به خوبی با مشکلات موجود در جامعه مواجه شوند.

خانلری با اشاره به اینکه انگیزه قوی لازمه‌ی موفقیت در فعالیت های فرهنگی است افزود: خوشبختانه در چند ماه اخیر شاهد رشد چشمگیری در آمار دانشجویان فعال فرهنگی در دانشگاه بوده ایم.

نماینده مدیرمسئولان نشریات دانشجویی افزود: فعال بودن دانشجویان در حوزه فرهنگی و فوق برنامه آن‌ها را برای فعالیت در جامعه آماده می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت پر کردن بهینه اوقات فراغت دانشجویان خاطرنشان کرد: دانشگاه فقط جای درس خواندن نیست و دانشجویان می‌توانند با فعالیت های فرهنگی اوقات فراغت خود را به بهترین شکل پر کنند.

خانلری اظهار کرد: فعالیت های فرهنگی در دوران دانشجویی نوعی آزمون و خطا محسوب می‌شود. دانشجویان از این فرصت استفاده کنند.

نماینده مدیرمسئولان نشریات دانشجویی در پایان با اشاره به پیش‌رو داشتن جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویى تیتر ۱۱ یادآور شد: با درخشش خوب دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و موفقیت های کسب شده در جشنواره سال گذشته امیدواریم در سال جاری نیز بتوانیم همچون قبل نمایندگان خوبی برای استان کرمانشاه باشیم.
۳ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۰۲