دره یا تنگ تاف پراو بوسیله هشت فرود توسط تنی چند از سنگ نوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیمایش گردید

برنامه های اصلی گروه کوهنوردی پس از ایام اربعیین حسینی(ع) اجراء می گردد.
تنگ تاف در بهار مجهز به آبشار های پی در پی می گردد از دلایل عمده آن ، یکپارچه شدن  آبهای جاری اشباع شده ی  جبهه ی دامنه جنوبی کوه پراو(قله های شاودالان ،نمازگاه و دشت دوزه ری ) می باشد که پس از باران های بهاری نمود جالبی به خود می گیرد و گردشگران را به منطقه پایینی آبشار سوق می دهد.
قبل از هر چیز توصیه گروه کوهنوردی دانشگاه این است بدلایل ذیل شخص یا گروهی بدون بلده مسیر فرود  به این ناحیه نرود :
1-پیمایش تنگه فعلاً متشکل از هشت فرود می باشد که بر خی از کارگا ههای آن  (ایستگاههای فرود ) اصولی و ایمن نمی باشد. 2- کارگاه اول در جایی نصب گردیده که احتمال لاخ شدن (گیر کردن) طناب بالاست.3- در انتهای فرود برخی از کارگاه ها ابتدای کارگاه بعدی دیده نمی شود4-بعضی از کارگاه ها مختص به یک میخ می باشد.5-کارگاه های میخی آن تنگه ، مجهز به یک قطعه کوچک طناب به قطر هفت میلی متری  که به حلقه ای منتهی گردیده است.6- لازم است برای بالا بردن ضریب ایمنی در فواصل بعضی از کارگاهها از رول بولت مناسبی استفاده شود .
گروه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه متشکل از سه نفربه اسامی  آقایان پردلی ،منتظریانی و داهیم توانستد در روزسه شنبه  1396/08/03 با کوهپیمایی از قسمت ورودی دامنه جنوبی پراو منطقه محیط بانی و پیمایش قسمتی از دامنه خاتون بان به بالاترین نقطه تنگ تاف برسند و از آن ناحیه با آرامش دره ها را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارند این تنگه بکر خیلی مهیج تر و بلندتر از آبشار پیران  می باشد.
برنامه فوق شش ساعت زمان را به خود اختصاص داد و اینکه قبلاً آقای داهیم چندین بارمسیر را تجربه کرده بود. والسلام
 ارتباط با کانال  :                 koh1111@

ابتدای فرود ار تنگه تاف