کمبود 100 تخت ICU در کرمانشاه/ ضریب اشغال تخت‌های ویژه استان 95 درصد است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کمبود ۱۰۰ تخت ICU در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر بهمن روشنی با بیان اینکه ۱۶۴ تخت ICU شامل ۱۳۳ تخت در بخش دانشگاهی و ۳۱ تخت در بخش غیر دانشگاهی در استان فعال است، گفت: درصد اشغال این تخت‌های ویژه در بخش دانشگاهی بیش از ۹۵ درصد است و این یعنی اینکه اکثر اوقات تخت خالی ICUبرای خدمت به بیمارانی که به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند، وجود ندارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با احتساب تخت های فعال استان و اینکه ۱۰درصد تخت‌های استان باید تخت ویژه باشد، درحال حاضر ۱۰۰ تخت ICUدر استان کمبود داریم.

روشنی با بیان اینکه تعداد ۲۸ تخت ICUدر بیمارستان «آیت اله طالقانی» به عنوان مرکز ترومای غرب کشور وجود دارد گفت: درصد اشغال این تعداد تخت بیش از ۹۸ درصد است و این امر نشانگر آن است که معمولا هیچگاه تخت ICU خالی موجود نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بخش جراحی مغز و اعصاب این بیمارستان نیز معمولا به ناچار برای ارائه خدمت به بیماران ۱۰ تا ۱۲ تخت اضافه یا فوق العاده در قسمتهایی از بخش از جمله در راهرو فعال می‌شود.

وی با اشاره به عکسی منتشر شده در فضای مجازی در مورد بیماری که بر روی تختی در راهرو این بیمارستان قرار گرفته است، اظهار کرد: این بیمار که از ساعت ۵ صبح برای عمل جراحی به اتاق عمل بیمارستان منتقل شده بود پس از انجام موفقیت آمیز عمل جراحی به دلیل نبود تخت ICUخالی تا ساعت۱۴:۳۰ روز پنجشنبه در ریکاوری اتاق عمل تحت نظارت بوده و از آن زمان به دلیل فرارسیدن زمان شستشوی اتاق عمل که جزو ضروریات می‌باشد، بیمار به بخش منتقل شده و تا تخلیه و آماده سازی تخت ویژه، در کنار ایستگاه پرستاری و تحت نظر پرستاران قرار گرفته و کمتر از سه ساعت بعد به بخش ICUمنتقل شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: هرچند این مورد به دلیل نبود تخت ICUانجام گرفته، اما روند مورد تایید ما نیست و ضمن پوزش از مردم فهیم و صبور استان درتلاش هستیم تادر آینده نزدیک ۲۸ تخت ICU دیگر را نیز در این بیمارستان فعال کنیم و برنامه‌ریزی می‌کنیم تا در ماه های آینده این تخت‌ها به بهره‌برداری برسند.

وی افزود: دانشگاه به دنبال انتقال یکی از بخشهای بیمارستان آیت اله طالقانی به مرکز دیگری نیز هست تا با فراهم کردن امکانات بیشتر، بتوانیم خدمت شایسته و درخور مردم را در این بیمارستان ارائه کنیم.
۶ آبان ۱۳۹۶ ۱۳:۱۳