با هدف خدمت‌رسانی به مناطق محروم 3 کلینیک سیار دندانپزشکی در کرمانشاه راه‌اندازی شد

سه کلینیک دندانپزشکی سیار برای ارائه خدمات به نقاط محروم و حاشیه‌ای استان کرمانشاه افتتاح شد.
به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حاشیه مراسم افتتاح این کلینیک‌ها که امروز (ششم آبان) در پایگاه سلامت اجتماعی شهید رجایی دولت آباد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای راه‌اندازی و تجهیز این سه موبایل کلینیک(سیار) دندانپزشکی حدود 9 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه این کلینیک‌ها قرار است ارائه خدمات به نقاط حاشیه‌ای شهرها و حتی روستاهای استان را داشته باشند، تاکید کرد: ارائه خدمات این کلینیک‌ها رایگان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این کلینیک‌ها 200 روز کاری در سال ارائه خدمات خواهند داشت.
به گفته این مسئول، کلینیک‌های سیار دندانپزشکی تمام خدمات دندانپزشکی عمومی را ارائه می‌دهند و در هر کلینیک یک داندانپزشک و یک دستیار همکاری دارند.
دکتر مرادی با اشاره به مجهز بودن این کلینیک‌ها به GPS، یادآوری کرد: محل استقرار و حضور این کلینیک‌ها نیز قابل رصد است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در صورت نیاز این کار خوب ادامه پیدا کند و تعداد کلینیک‌های سیار از افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه هدف از راه‌اندازی این کلینیک‌ها را در راستای طرح تحول نظام سلامت، دسترسی عادلانه مردم به خدمات و کاهش پرداختی از جیب مردم عنوان کرد.
دکتر مرادی با اشاره به اینکه این کلینیک‌ها برای کل کشور در نظر گرفته شده، یادآوری کرد: سهمیه استان کرمانشاه نیز سه کلینیک بود که تجهیز و راه‌اندازی شد.
وی در ادامه از اهمیت سلامت دندان یاد کرد و گفت: سلامت دهان و دندان علاوه بر اینکه می‌تواند در پیشگیری از برخی بیماری‌ها موثر باشد، بر بعد اجتماعی زندگی افراد و تعامل آنها با یکدیگر نیز اثرگذار است.
۶ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۳۷