دکتر مرادی، پرستو عباسپور را به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه منصوب نمود/ تقدیر از زحمات الهه نصرتی

طی حکمی از سوی دکتر مرادی، پرستو عباسپور به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب شد.

پرستو عباسپور فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی تهران ،ارشد روان شناسی بالینی دانشگاه خوارزمی تهران و دانشجوی  ترم آخر دکتری روانشناسی است.

خانم عباسپور که در سال۱۳۸۲ به استخدام دانشگاه در آمده ، در کارنامه کاری خود فعالیتهایی همچون کارشناسی مسئول واحد بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان کنگاور ، ریاست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه و ریاست شورای خدمات یاورانه ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی غرب کشور را تحربه کرده است.

عضویت در شورای فرهنگی دانشگاه ، دبیری کمیته تحقیق و توسعه و مدیریت گروه پژوهشی معاونت دانشجویی از دیگر سوابق وی می باشد.

شایان ذکر است پیشتر ، مسئولیت فوق به عهده  خانم الهه نصرتی بوده است.

همچنین رییس دانشگاه با ارسال لوح تقدیری از زحمات الهه نصرتی تشکر نمود.

متن لوح بدین شرح است:

سرکار خانم الهه نصرتی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت فعالیت به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رییس دانشگاه