اعطای تسهیلات تجاری سازی یک میلیارد ریالی به شرکت های فناور استان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از اعطای تسهیلات تجاری سازی به شرکت های فناور استان تا مبلغ یک میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر فرید نجفی اعلام کرد: بنا بر موافقت بعمل آمده مابین پارک علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری به شرکت های فناور تسهیلات یک میلیارد ریالی اعطا می گردد.

وی با بیان اینکه این تسهیلات جهت تجاری سازی و تولید محصول به این شرکتها اعطا می شوددر خصوص نحوه پرداخت و بازپرداخت این تسهیلات گفت: این تسهیلات در سه مرحله پرداخت و باز پرداخت آن با احتساب سه ماه تنفس، 21 ماهه می باشد.

دکتر نجفی افزود: شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت که متقاضی دریافت این تسهیلات می باشند می توانند درخواست خود را تا تاریخ 1398/2/4 به مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه تحویل دهند.