دکتر عبدالرحمن پرنا به عنوان مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی و معاون اجرایی معاونت درمان منصوب شد

دکتر بهمن روشنی معاون درمان دانشگاه طی ابلاغی دکتر عبدالرحمن پرنا را به عنوان مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی و معاون اجرایی معاونت درمان منصوب نمود.
دکتر پرنا که متولد سال ۱۳۵۱ در شهرستان اسلام آباد غرب است ، فارغ التحصیل سال 1380 پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران بوده و به عنوان تخصص طب اورژانس سال ۱۳۹۶ از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فارغ التحصیل شده است.
وی از 1380 تا 1384 رییس مرکز بهداشت قصرشیرین،
از 1384 تا 1387 مدیر شبکه بهداشت ودرمان اسلام آبادغرب و از 1387 تا 1393 رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان فعالیت نموده است.همچنین دکتر روشنی از زحمات دکتر هومن رفیعی در مدت تصدی این مدیریت تقدیر نمود.

P

۱۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۳:۰۰