رئیس دانشکده پزشکی دکتر علی کرامتی را به عنوان " معاون آموزشی پزشکی عمومی " منصوب نمود / تقدیر از زحمات دکتر علیشا اکیا

طی ابلاغی از سوی دکتر صیاد رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر علی کرامتی به عنوان "معاون آموزشی پزشکی عمومی" منصوب شد.

دکتر علی کرامتی متولد سال ۱۳۵۰ در استان خراسان رضوی است و دارای مدرک تخصصی در رشته کودکان و نوزادان از دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانش آموخته پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال ۱۳۷۶ است.

دکتر کرامتی از سال ۱۳۸۸ به عنوان همکار آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز به کار کرده و فعالیت به عنوان جانشین مدیر گروه کودکان و نوزادان ، مسئولیت آموزش کارورزی و اورژانس بخش اطفال بیمارستان امام رضا (ع) را در کارنامه کاری خود داراست.

وی که قریب به دوسال است در کسوت استادیار گروه اطفال دانشگاه فعالیت می نماید ، موفق به چاپ مقالاتی در مجلات داخلی گردیده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر علیشا اکیا عهده دار بوده است.

دکتر صیاد از زحمات دکتر علیشا اکیا نیز در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی نمود.

همچنین جلسه تودیع و معارفه پنج معاونت و مدیریت دانشکده پزشکی  روز یکشنبه ٩٦/٨/١٤ ساعت ١٠:١٥ صبح در آمفی تاتر شهید امیری دانشکده پزشکی برگزار می شود.

۱۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۷:۴۳