معاون بهداشتی دانشگاه: ۱۸۷ هزار سفیر سلامت خانوار در استان فعالیت می کنند

معاون بهداشتی دانشگاه امروز در همایش بزرگ سفیران سلامت خانوار با بیان اینکه  تمام تلاش دانشگاه بر پیشگیری از وقوع بیماری بوده و سفیران سلامت بازوان توانمند ما هستند  گفت:۱۸۷ هزار سفیر سلامت خانوار در استان فعالیت می کنند و ۴۷ هزار سفیر سلامت دانش‌آموزی به ما کمک می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ابراهیم شکیبا افزود: ۲۰۷۰ نفر سفیر سلامت دانشجویی و ۶۵۰ مدرسه مروج سلامت و ۱۳۷ مدرسه پنج ستاره در استان کرمانشاه داریم.

وی با بیان اینکه ۹۷ درصد رضایتمندی از خدمات بهداشتی ارائه شده در مراکز خدمات بهداشتی ثبت شده است گفت: ۱۸۰۰ هزار نفر در سامانه سیب ثبت نام کرده اند و ما در استان ۹۰۰ مرکز ارائه خدمت بهداشتی داریم .

معاون بهداشتی دانشگاه از پوشش 100 درصدی واکسیناسیون در استان و کاهش بیماری‌های واگیر در مناطق زلزله زده خبرداد.

دکتر شکیبا اظهار داشت: همه دبیرستانهای استان تحت پوشش برنامه مکمل‌یاری با قرص آهن و ویتامین د هستند.

وی با بیان اینکه۳ جشنواره روستای سالم تاکنون برگزار شده است گفت:۴۲ روستا در برنامه روستای سالم قرار دارند.

به گفته این مقام مسئول۷۷ مرکز شهری دارای امکانات دندانپزشکی بوده و ۱۰۰ دندانپزشک در روستاها مشغول ارائه خدمات دندانپزشکی هستند.